Når der kun er en journalist ansat på Søften Nyt, som skal sørge for at skrive nyheder og historier fra lokalområdet, så du som læser flere gange om ugen kan klikke sig ind på Søften Nyt og følge med, så er det svært at få noget fra hånden, når journalisten bliver nedlagt af sygdom.

I denne uge skulle i mandag have læst om det nye solcelleanlæg, som Hinnerup Badet fik indviet fredag den 13. september, tirsdag skulle det have været omkring det kæmpestore badmintonstævne, som HOG Badminton holdt i 15 haller i Favrskov + en enkelt i Aarhus i den forløbne weekend, og i dag onsdag, der skulle I  have læst om det kommende bingo spil i Haldum Hinnerup Hallen den 29. september, og i morgen, skulle I have læst om sorggruppen Skyggebørn, som var en af de organisationer, som Henrik Pilgaard fra Hinnerup Bilcenter donerer halvdelen af de 200.000,- som hans arrangement samlede ind den 7. september (Læs om det her), og du som læser, har ikke fået en eneste af artikler endnu, fordi jeg ikke har kunnet få kroppen væk ud af sengen.

Det piner mig, når jeg ikke udkommer med det planlagte, fordi jeg efterhånden har fået ret mange læsere ind på www.søftennyt.dk, og ikke kun her fra lokalområdet. Der kommer rigtigt mange fra hele Danmark, og fra udlandet (i sidste uge havde Søften Nyt den første læser fra Tokyo i Japan), og derfor vil jeg også gerne løbende i løbet af ugen kunne udgive artikler og historier.

Men sygdom er ingen herre over, så jeg vender snart tilbage igen med nyt fra Favrskov, så du igen kan læse nyheder fra din hverdag.

En ting jeg har fået lavet, det er en ny hjemmeside. Den er ikke perfekt endnu, og der kommer til at blive arbejdet med den over den kommende tid, for jeg er ikke helt tilfreds. Sådan er det nok, når arbejdet skal klares af journalisten på Søften Nyt, der er kun mig til det hele. Jeg klager ikke, jeg er glad for, at du følger med, men hvis du oplever problemer, eller gerne vil komme med en historie til Søften Nyt, så skriv endelig til mig på redaktion@softennyt.dk eller ring på 81 11 01 90. Jeg tager også telefonen, selvom jeg er syg.

Følg med snart igen, når jeg får skrevet den næste artikel, og så kommer jeg også snart til at bede dig om et tilskud til Søften Nyt, men mere om det i en senere klumme.

Tak fordi du læser med.

Anders Godtfred-Rasmussen

Journalist og ansvarshavende redaktør for

Søften Nyt

Previous

1400 spillere slår igennem i Favrskov

Next

This is the most recent story.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Se også

Denne hjemmeside bruger cookies...vi gør det fordi vi skal...men vi indhenter ikke noget omkring dig...de informationer får du lov til at beholde selv.